donderdag 11 december 2008

Mijn kinderen en hun baat bij het gebruik van Allergy Free

Onze 2 dochters zijn zeer gevoelig aan hun luchtwegen. Ze zijn beide allergisch voor huisstofmijt en katten.

Al van toen ze nog heel klein waren moesten we minstens 3 keer per jaar een dag of 10 aerosollen. Verder moesten ze het hele jaar door puffertjes gebruiken met allerlei medicatie om hun longblaasjes open te houden.
Als je ’s avonds aan hun bedje kwam hoorde je hun korte, piepende ademhaling en hun snel kloppend hartje. Dit is als ouder vreselijk om te zien. Verder had onze oudste dochter ook regelmatig status astmaticus aanvallen. Hierbij krijgt het kind gewoon een tijdje geen lucht omdat het net is of haar longen niet meer wilden in of uitademen. Ook dit is als ouder vreselijk om de angst van dat kind in haar ogen te zien.

Onze kinderen waren bijna het hele jaar door verkouden, hun neusjes zaten dicht, hun sinussen waren opgezwollen en ze hadden het moeilijk als ze fysieke inspanningen moesten leveren zoals zwemmen, lopen etc..

Nu gebruiken wij ongeveer 1 jaar PIP Allergy Free. Onze kinderen hebben enkel nog de gebruikelijke snotneusjes in het voor- en najaar. Ze gebruiken geen van beide nog medicatie om hun longen open te houden. Ze hebben een normale diepe ademhaling en als ze slapen kloppen hun hartjes ook gewoon rustig zoals het hoort te zijn.
We hebben nu zelfs, na lang aandringen van de kinderen, katjes in huis gehaald. Ook dit levert geen enkel probleem.

Het gebruik van de PIP Allergy Free spuitbussen is zeer makkelijk. De kinderen denken er zelf aan en sprayen het op hun bed.
Verder sprayen we het,sinds de komst van de katjes, op de bank en op de gordijnen

Geen opmerkingen: